ا.ب
عنوان :

مشکل استرس و اضطراب و تنگی نفس

فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان
سلام خدمت دکتر.من چند سالی هست که دچار استرس و اضطراب هستم و طبق تشخیص همکاران به پانیک مبتلا هستم.تو این چند سال انواع داروها رو استفاده کردم.یک سال پیش هم جراحی هیپوفیز انجام دادم و چند ماهی دارو استفاده نکردم و مشکل نداشتم ولی بعد از چند وقت دچار تنگی نفس میشدم که با مراجعه به پزشک دارو گرفتم و استفاده میکنم.الان یکسال دوباره دارو استفاده میکنم.و اول که استفاده میکنم خوب میشم ولی به مرور دچار مشکل میشم.و بیشتر هم وقتی که تو خونه باشم اینجوریم که انگار عصبیم.دستام درد میگیرن.تمرکز ندارم.استرس و اضطراب دارم.داروهایی که الان استفاده میکنم.دپرکسین7/5صبح یک عددو غروب نصف.تازادپ7/5شب یک عدد.کلونازپام یک میلی گرم نصف هر شب که الان چند شبه استفاده نمیکنم.دکتر لطفا راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر
درمان اختلال پانیک طولانی مدت و یک تا دو سال باید دارو مصرف کنید در صورتیکه این داروها اثری نداشته باشه و یا اثرش کم باشد یا باید داروها را زیر نظر پزشکتون اضافه کنید و یا داروها رو عوض کنند موفق باشید

حالتون خوبه.من این همه نوشتم که شما این جوابو بدید.خودم که بهتون گفتم منم چند ساله دارم دارو مصرف میکنم.خب من پیام دادم که ببینم شما چی میگید وگرنه میخواستم حرف پزشکمو گوش میدادم.لابد تاثیر نداشته که از شما پرسیدم.لطف کنید پول ویزیتو پس بدید.باید چجوری ازتون بگیرم

سلام وقت شما بخیر ببخشید من سئوال شما کاملا متوجه نشدم :
یا تازادپ را روزی سه عدد برسونید (یک هفته روزی یکی صبح و یکی شب و سپس یکی صبح دو عدد شبو یا اینکه تازادپ رو قطع کنید بجای ان پاروکستین 20 میلی گرم هفته اول نصفه قرص شب و سپس شبی یک عدد و اگر قبلا هم پاروکستین استفاده کردید و جواب نگرفتید میتونید از داروی دولوکستین 30 میلی گرم هفته اول شبی یک عدد و سپس یکی صبح و یکی شب استفاده کنید و باز اگر این دارو هم قبلا استفاده کردید و جواب نگرفتید داروی الونتا 37/5 میلی گرم هفته اول یکی صبح یکی شب و سپس یکی صبح یکی ظهر و دو عدد شب بشود در کنار ای دارها میتونید ایندرال 10 میلی گرم نیز روزی سه عدد استفاده کنید در ضمن کلونارپام یک میلی گرم در صورتیکه با نصفه قرص اضطراب شما رو کم میکنه حتما شبها ادامه بدید موید باشید