ا.ا
عنوان :

قرار شد بعد یک ماه پیام بدم

متخصص روانپزشکی
سلام خانم دکتر داروها رو مصرف میکنم یه کم بهترم ولی بازم استرس میگیرم.حتی وقتی تلویزیون نگاه میکنم حتی وقتی یه کوچولو فیلم یا سریال هیجانی میشه دلم میلرزه و بعضی مواقع باعث میشه حالت تهوع بگیرم

کرونا بود

کمتر تو خواب سر درد میشم
خوابم بد نیست ولی عالی هم نیست
در حالت نرمال هم استرس میگرفتم یه کم اون کمتر شده

قرص سرترالین 50 را برای ده روز یک و نیم قرص مصرف کنید (یعنی 75 میلی)
پس از ده روز قرص سرترالین 100 مصرف کنید.
تری فلوپرازین را به همان شکل ادامه بدید

تا یک ماه مصرف کنم؟

خانم دکتر من بیماری پل ارتریت دارم ولی نهفته هستش.این داروها تاثیر نداره رو بیماریم؟
سپاسگذارم از لطفتون ممنون