F.E
عنوان :

کودک 1/5 سالخ

متخصص روانپزشکی
بچه 20 ماهه ام همش سرش رو میکوبه محکم به دیوار عصبانی میشه و اخم میکنه و از شدت دردی که سرش رو کوبیده به زمین یا دیوار شروع به گریه میکنه،گاها با دست هم میکوبه تو سر خودش. چیکار باید کنم؟

پسر هست،شاید یکماه یا دو ماه هست شروع شده،در دوران بارداری مشکل خاصی نداشتم و دارویی مصرف نمیکردم.هنوز صحبت درست نمیکنه فقط میگه بابا یا به به یا به بیرونم میگه دد همین و وقتی تعجب میکنه میکنه میگه اوه اوه در همین حد دیگه هیچی رو حرف نمیزنه هرچقدرم تمرین میکنیم باهاش.قد و وزنش هم طبیعی هست هنگام تولد هم رشدش کامل بوده.و 11 ماهگی شروع به راه رفتن کرد
و در دوران نوزادیش هم بسیار اروم بود

بله ممنون
صحبت های شما و پدرش را متوجه میشه؟
صداها را دنبال میکنه؟

بله متوجه میشه میفهمه چی میگیم بهش و اغلب هم گوش میکنه اما گاهی خودش رو میزنه به اون راه
صداهارو هم دنبال میکنه
با صداهای اهنگین هم میرقصه گاهی

بسیار خوب
باید پسرتون توسط فوق تخصص روانپزشکی اطفال ویزیت بشه

بله چشم ممنون