m.m
عنوان :

مشاور ازدواج

متخصص روانپزشکی
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
دختری هستم متولد سال 74
فروردین 93 با آقایی متولد 65 تو فضای مجازی آشنا شدم.
ایشون از همان ابتدا قصدشون ازدواج بود.
موضوع رو با مادرم درمیان گذاشتم و با مخالفتشون ارتباطم رو با اون اقا قطع کردم.
بعد از یک سال خودم بهشون پیام دادم و مدتی باهم حرف زدیم و یک بار همدیگرو ملاقات کردیم که خانوادم نمیدونن.
بعد از اون ملاقات ایشون خیلی بیشتر به من علاقه پیدا کردن اما من با سردیم ایشونو از خودم دور کردم چون میدونستم آینده ای نداریم به خاطر مخالفت مادرم.
سه ماه ارتباط نداشتیم تا این که متوجه شدم ایشون با خانومی عقد کردن.
متاسفانه از شدت ناراحتی و گریه مادرم متوجه این موضوع شد که ایشون عقد کردن.
بعد از یک سال دوباره در ارتباط شدیم و بهم گفتن که مدت کوتاهی عقد بودن و جدا شدن.
چند روزی باهم حرف میزدیم که هر روز بیشتر از روز قبل ایشون به من ابراز علاقه میکردن و میخواستن که به خواستگاریم بیان.
مجددا موضوع رو با مادرم درمیان گذاشتم و به شدت مخالفت کردن
از مادرم خواستم فقط اجازه بدن ایشون بیاد خواستگاری
ولی قبول نکردن،از پدرم خجالت میکشم
دوست ندارم بفهمن چطور با این اقا اشناشدم ولی مادرم میگن که اگر بگن همه چیو برای پدرم تعریف میکنن.
الان همین مسائل باعث شده که مادرم چند روزی باهام صحبت نمیکنه.
واقعا نمیدونم چیکار کنم
از طرفی مخالفت مادرم
بعد پدرم
و کاری از دستم بر نمیاد واسه این رابطه
و در آخر هم این اقا که هر روز از خواستن و داشتن من حرف میزنه.
کمکم کنید که چیکار باید بکنم تو چنین موقعیتی؟
نه میتونم دیگه با خانوادم راجب این موضوع حرف بزنم
نه دلم میاد اون آقارو با این همه علاقه و احتیاجی که به من داره تنها بذارم.

ابتدا باید مطمئن شوید ایشون حقیقت را درباره مجرد بودنشان به شما می گوید .

بنابر این از ایشان درخواست کپی شناسنامه کنید.