ف.ح
عنوان :

وسواس

متخصص روانپزشکی
بابت یه سری مشکلا پیش روانشناس رفتم و قرار بر این شد مشکلاتم با دارو حل بشه الان میخوام علائم رو بگم تا دارو تجویز بشه
مشاورم گفت تمام علامت هام رو بگم تا طبق اون دارو تجویز کنید
علامت های بدنی:
بیخوابی
خواب های تیکه تیکه با ساعت های کم
گاها تپش قلب
احساس ضعف(ضعفی که موقع استرس سراغ آدم میاد منظورمه نه ضعف گشنگی)
پرخاشگری
تنگی نفس
با تپش قلب از خواب بیدار شدن
گاهی اوقات احساس درد در قلب و پشت
علامت های فکری:
احساس بی ارزشی
افسردگی
گوشه گیری
دوست داشتنی نبودن
وابستگی به پارتنرم
احساس میکنم هر لحظه قراره خبر بدی بهم بدن
به همه بی اعتمادم
زودرنجم
احساس میکنم هر لحظه ممکنه عزیزانم رو از دست بدم اگر یبار زنگ بزنم جواب ندن میگم حتما اتفاقی افتاده
علامت های رفتاری:
گریه
خودزنی
داد زدن
هیجانات:
غم
خشم
استرس
اضطراب
نفرت

سلام. خیلی ممنون از توضیحات
بیماری جسمی خاصی هم دارید مثل بیماری تیروئیدی یا قلبی؟

بیخوابی که فرمودید یعنی در شبانه روز چند ساعت میخوابید و ایا کابوس هم میبینید؟

سلام خیر هیچکدوم رو ندارم

حالتهای تپش فلب و تنگی نفس در کل طول شبانه روز هست یا چندساعت ایجاد میشه به صورت حمله ای و سپس برطرف میشه

سه 4ساعت اینا
کابوس نه خیلی ولی خوابم کلا سبکه و تیکه تیکه
فقط یه نکته اینکه اگر با استرس بخوابم خوابم اینجوریه روزایی که همه چی اوکیه خوابم تقریبا اوکیه مثلا6٫7ساعت میخوابم

این دو دارو کمکتون میکنه حالتون بهتر باشه
آسنترا را ظهر ها بعد از ناهار مصرف کنین با نصف شروع کنین و بعد از 5 روز یک عدد
قرص الپرازولام شب یک ساعت قبل خواب

اثر دارو بعد از 3 هفته شروع میشه.
طی یک هفته اول علائم گوارشی خفیف ممکنه داشته باشین که برطرف میشه.

🙏
دوره ای که باید بخورم چند وقته؟چند وقت دیگه بهتون پیام بدم برای کم یا زیاد کردنشون؟؟

به مدت 1 ماه مصرف بفرمایین، و 1 ماه آینده جهت تنظیم دوز دارو بر اساس تغییر علائم پیام بدین