ر.ا
عنوان :

مشاوره در خصوص عکس گردن و کمر

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
با سلام خدمت جنابعالی
نتیجه MRI گردن و کمر مادرم رو پیوست کردم ایشون گردنشون بیش از 2 ماهه درد شدید دارن و دردش به کتف راستش هم میزنه ایشون بسیار اذیت هستن لطفا راهنمایی بفرمائید ؟
ایشون شهرستان هستن در صورت اینکه تشخیص درست و قطعی نمیشه داد بفرمائید تا هماهنگی کنم تهران بیان خدمتتون
البته عکسهای اون هم دست من (پسرش ) هست بفرمائید بیارم مطب
ببخشید درد گردن اون به کتف چپ میزنه تصحیح میکنم

ممنون از راهنمایی تون
حتما در اولین فرصت برا مادرم از مطب تون وقت میگیرم
فقط آقای دکتر یکی اینکه تا میاد چه قرصی یا ورزشی انجام بده حداقل یکم درد کتف و گردنش کمتر بشه
و اینکه با توجه به جواب MRI ارتروز گردنش زیاده و میتونه درمان کنه
ممنون

کپسول سلکسیب روزی یکعدد و قرص تیزانیدین شبی نصف قرص و ژل R Gel ماساژ بدند ملایم