م.ر
عنوان :

کودک من

فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان
سلام من مادر هستم و پسر 9 ساله من کلا ترسو و وابسته ، کنجکاو وهیجانی است . اهل موبایل و کنجکاوی برای فیلمهای ترسناک. تا اینکه یک شب با ترس از خواب بیدار میشه که خواب جن دیدم بعد از از اون تا 5 روز مرتب تیک چشمی داشته و بردیمش دکتر قرص سرمنتا یک چهارم برای شروع و سپس روری نصف قرص و شربت هیدروکسی زین 5 سی سی بهش داد. از دو روز بعد از دارو علایم پرش عضلات هنگام شروع خواب در او ظاهر شد و دارو بعد از 4 روز قطع کردیم الان تیک چشمش کم شده و هر موقع نداره ولی پرش عضلات از موقع خوابیدن شروع میشه یک ماهه که میگه شب نمیخوابیم باید صبح بشه و طلوع خورشید رو ببینم و سپس میخوابه ، از خوابیدن میترسه تا دو ساعت اول خواب پرش یک ثانیه ی داره در عضلات دست و پا و بدنش داره ، هر ثانیه یک پرش میزنه حالا چه دست و پا یا کمر شکم همه جا تازگی ها میگه پرش نمیزاره بخوابم میگم مگه چی میشه میگه دارم میفتم از بلندی بعد از یک ماه دوباره بردمش دکتر الان داروی سرمنتا یک چهارم ظهر و بعد به صورت نصف قرص و ریسپریدون یک میلی گرمی یک چهارم شب و بعد به صورت نصف قرص و شربت هیدروکسی زین 5 سی سی شبها بهش داده الان استرس دارم که ریسپریدون بخوره لازمه هر دو تا دارو یا نه؟ عوارض برای بچه ام نداشته باشه خیلی میترسم. لطفا راهنمایی ام کنید
ممنونم آقای دکتر
آقای دکتر سوالم اینه که بدون دارو مشکلش حل نمیشه؟ یا اگر با دارو حل شد عادت به دارو نمیگیره؟ و بعد از قطع دارو دوباره مشکلش بر نمیگرده؟

ممنون میشم برام توضیح بدین
حساسیتی هم هست بعضی وقت ها سیترزین هم میخوره مشکلی نداره با این داروها بخوره؟
و دیگه اینکه راه حل همراه با دارو چیه چکار بکنیم چکار نکنیم منظورم از نظر رفتاری چه کارهایی انجام بدیم که ترسش برطرف بشه.
ممنون از توضیحات جامع و کامل تون.
سوال آخرم رو بپرسم آقای دکتر اینه که مشکل بچه ام ارثی است یا اکتسابی و اینکه چنین مشکلاتی در کودکان طبیعی و شایع هست؟ و اینکه برای آینده اش مشکل ساز نمیشه؟

می بخشید که زیاد سوال پرسیدم
سپاسگزارم از شما
سلام آقای دکتر یزدانی عزیز
فرزندم از دو هفته قبل ، یک چهارم قرص سرترالین و ریسپریدون شروع کرده و بعد از یک هفته یک دوم قرص سرترالین ظهر .و یک چهارم قرص ریسپردون شب میخوره که الان بعد از دوهفته دچار ضربان قلب شده 9 سال داره الان مشکلی هست ضربانش 10 دقیقه رفت بالا طوری که دست گذاشته رو قلبش میگه قلبم چرا داره میزنه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر
سلام آقای دکتر خوب هستین به علت مشکلات پوستی که براش ایجاد شد خارش و قرمز شدن پوست داروی سر ترالین قطع کردیم، و داروی ریسپریدون نصف قرص شب بهش میدیم، حساسیت یا همان کهیر الان نداره )، اما مشکل وسواسی که برای شستن دست داشت با دارو توی این 20 روز تغییری نکرده و زیادتر هم شده ، مرتب دستهاشو میشوره همه چیز رو کثیف میبینه. ابتدا فقط دستهاشو میشست حالا هر یک چند دقیقه دست میشوره و 20 عدد لباس رو به نوبت تو 10 دقیقه عوض میکنه و میگه کثیف شد. و وسواسش سر جاش هست فقط خواب شبش بهتر شده بود که این دو روز که سرترالین قطع کرده موقع شروع خواب کمی میترسه زود نمیخابه و پرش تا نیم ساعتی هست. وسواس شستن دست چند برابر شده تا جایی که عصبی میشه و ساعد دستشو گاز میگیره این دو روز خیلی بدتره حالش ، خدا نکنه یک زنبور یا پشه تو حیاط بشینه رو دوچرخه سریع باید بدستورش اونو بشورم و با الکل ضد عفونی بکنم اگه دستش به دست پدرش بخوره هم میشوره بمن هم میگه اگه میخای به من دست بزنی اول دستاتو بکون توی چشمات ببینم کثیف هست یا نه چون بخاطر کرونا شنیده که دست به چشم بزنی کرونا میگیره
واسه همین میخاد از دست من مطمئن بشه این دو روز به هیچ چیز دست نمیزنه دستاشو همینجور تو هوا نگه داشته که حتی به پیراهن خودش هم نخوره ، حتی برای سوار شدن ماشین در رو براش باز و بسته می کنیم موقع سوار شدن و پیاده شدن از ماشین شیر آب هم دست نمیزنه باید هی بریم بازکنیم براش هی ببندیم حتی اگه شیر آب هم بشورم بازم دست نمیزنه ، دست به دستگیره در هم نمیزنه با پا باز میکنه... اقای دکتر الان هم من و هم پدرش ناراحتیم و هم از این مشکل میترسیم که از بس دستاشو میخاد بره بشوره من خسته میشم هر لحظه همراش برم وچون طولش میده من و پدرش میترسیم که به خودش صدمه بزنه البته اخر شب بیشتر عصبانی میشه حتی انگار تو یک حال و هوای دیگه هست الان دیگه براش مهم نیست کجا داره لباس عوض میکنه همش داره از اتاق لباس تا دستشویی رو طی میکنه واسه دست شستن و لباس عوض کردن این بچه از وقتی بیدار شد مثلا ساعت 11 صبح تا 1 شب که بیداره عوض اینکه به تنقلات و غذا و بازی فکر کنه همش درگیر شستن و لباس عوض کردن هست ، دارو برای وسواسش چی میشه الان این وسواس خودش رو هم خسته کرده چکار کنیم با دکتر منطقه خودمون تماس گرفتیم گفتند که: قرص فلووکسامین 50 میلی براش بگیر، با ربع قرص شب شروع کن و بعد از 4 شب نصف و از روز 10 یک عدد کامل بعد از غذا ، من هنوز قرص رو نگرفتم چون میترسم(ممنون میشم راهنمایی کنید)