a.s
عنوان :

ترس

متخصص روانپزشکی
سلام خانوم دکتر من چند وقت پیش با شما صحبت کردم گفتم که هی حس میکنم که میخوام سکته مغزی یا سکته قلبی کنم یهو سرم گیج میره بعد ترس تمام وجودمو میگیره هی میترسم که دوباره اینجوری بشم به هر بیماری که فکر میکنم حس میکنم واقعا اونجوری شدم شما گفتین که خود بیمار انگار شدین و گفتین که قرص نور تریپترین بخور من رفتم دارو خونه بگیرم گفتن که این قرصا برای سن بالاهاس برای شما خوب نیست چند روز بعد من رفتم پیش دکتر انوشه تو اسلامشهر ایشون گفتن اختلالات اضطراب دارین برام چند تا قرص نوشتن عکسشونو براتون میفرستم اونارو ی هفتس میخورم ولی اصلا فرقی نکردم فقط خواب آوره الان خانوم دکتر من مشکلم اینه که میترسم شبا میترسم بخوابم هی فکر میکنم الان زلزله میاد یا یخورده قلبم درد میگیره میترسم سکته کنم صبح ها که از خواب بیدار میشم از ترس تمام بدنم میلرزه شبام که میخوابم تا صبح کابوس میبینم تو طول روزم هی به چیزای بد فکر میکنم هی به کرونا یا هر چیز بد فکر میکنم ولی خوب اون حمله های جسمی کم شده فقط ترسه هست هنوز بعضی وقتا هم سرم گیج میره

سلام
قرص فلوکستین در بین قرصهاتون قرص اصلیتون هست که این فکرها را کنترل میکنه و بعد از دو تا سه هفته اثر دارو شروع میشه
اگه بیش از یه ماه گذشته از زمان شروع دارو به روانپزشکتون مراجعه کنین که اگه لازمه دوز داروها را افزایش بدن

یعنی این دارو هارو ادامه بدم خانوم دکتر
خانوم دکتر به شدت خواب اوره منم سر کار اذیت میشم
بعد از مصرف اون ترسه هم از بین میره

داروی کلونازپام خواب آوره، میتونین نصفش کنین