ا.ق
عنوان :

ویتامین دی بالا

دکترای تغذیه و رژیم درمانی
سلام خسته نباشید
من آزمایش ویتامین دی دادم ویتامین دیم بیشتر
از حد نرماله و خطر مسمویت داره
چند روز قبلم حالت تهوع و اسهال اینا داشتم فکر می کنم بخاطر اون بوده باشه
سوال من اینه چه رژییم غذایی یا دارویی تجویز می کنین تا ویتامین دی من پایین بیاد
چیز به درد بخوری تو اینترنت پیدا نکردم
ممنون میشم از توضیحتون.

سلام. ممنون.
سلامت باشید.
ویتامین دی اضافه یعنی نه تنها تو خونتون بالاست بلکه جذب و انباشته تو بافتهای بدنتون شده، توی توده چربی بدنتون و از همه مهمتر تو کبدتون انباشته شده ، برای کم کردنش همونطوری که سرچ کردید پروتکل استانداردی مصوب نشده، ولی چندتا نکته هست:
1- مسمومیت با ویتامین دی به عنوان ویتامین محلول درچربی در طی زمان با محدودیت مصرفش حتما کم میشه.
2- مصرف زیاد سایر ویتامین های محلول در چربی مثل ویتامین آ یا ویتامین ای باعث کمبود اون میتونه میشه که خیلی توصیه نمیشه
3- اگر خیلی زیاده می تونید پاکسازی کبد کنید.

🙏
ممنونم از توضیحاتتون