ا.خ
عنوان :

مصرف دپاکین،سرترالین،ولبان و پرفنازین

متخصص روانپزشکی
با درود بی پایان و آرزوی بهترینها از تیر ماه 89 زیر نظر روانپزشک بودم و هر دو یا یکساله مشکل پانیک اضطراب ترس از آینده لرزش کم بدن و دست بی اشتهایی ترس از محیط کار تنفر از برخی اشخاص و جاها و وحشت بسراغم می آید اکنون یکسالی است که با کمک به خودم خیلی خیلی خوبم وسیگارم رو هم ترک کردم آیا این داروهارا که به ترتیب روز و شب و دپاکین 200 و ولبان 150 و سرترالین 100 و پرفنازین 2 برای هرروز میباشد را ادامه دهم یا نه با سپاس بسیار.

می توانید برای شروع پرفنازین را برای یک ماه یک روز در میان استفاده کنید. در صورتی که حالتان بدتر نشد در اخر ماه قطع کنید اما در مصرف سایر داروها بدون نظر پزشک خودتان تغییری ایجاد نکنید.

دکتر هوشدار