ع.و
عنوان :

مشکوک به کرونا هستم

پزشک عمومی
سلام
من 18 سالمه و بدن کاملا مقاومی دارم و هیچی مصرف نمیکنم(قرص یا سیگار یا هرچی)
از 3 روز پیش احساس میکنم کرونا گرفتم
خودم احساس میکردم تب دارم ولی بقیه میگفتن یکم فقط تب داری که امروز میگفتن همونم نیست
خستگی خیلی زیادی دارم
امروز یکم احساس سنگینی توی قفسه سینه داشتم
نمیدونم واقعا کروناست یا دارم به خودم طلقین میکنم
فقط اگه راهی هست برای جلوگیری از شدت گرفتنش بفرمایید

سلام لطفا تست Anti SARS COV2 IgG & Ig M بدهید

اون amp وسط ازمایش به اشتباه وارد شده

والا از بیمارستان رفتن خیلی میترسم اگه احتمالش کمه که کرونا باشه از تست دادن منصرف بشپ چون بجز ازمون حضوری جایی نرفتم
بخاطر کرونا میترسم وارد محیط بیمارستان بشم که اگه نداشته باشمم بگیرم
و اینکه بقیه اعضا خانواده علائم منو ندارن ممکنه نشون از این باشه که کرونا نیست و یه کلافگی سادست؟