م.ص
عنوان :

بد غذایی نوزاد

فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان
سلام وقتتون بخیر
من دخترم چهار ماه و 24 روزشه به شدت در مقابل شیر خوردن مقاومت میکنه طوری مجبوریم تو گریه که دهنشو باز میکنه شیشه را بزاریم تو دهنش تا یکم بخوره حالا دیگه برا گریه کردن هم دهنشو باز نمیکنه و با دهن بسته گریه میکنه مجبورم فکش و به زور باز کنم تا بخوره برا غذا خوردن هم دقیقا همین طوره میخواستم بدونم این طوری از نظر روانی روش اثر بد نمیذاره؟برا رفع این مشکل چه کار باید بکنم؟اگه نصف روز هم هیچی نخوره باز همین کار رو میکنه

سلام وقت بخیر
1-ایا وزن گیری خولی داره؟
2- ایا خواب راحتی داره؟
3- جیغ زدنها خیلی زیاد هستش؟
4- رشد جسمی و گردن گرفتنش چطوره؟

نه وزن گیری کم بود تو دو ماهگی 4300 بود که با شروع شیرخشک و غذای کمکی به سختی رسید به 6500،خواب شبانه به نسبت خوبی جدیدا داره ولی تا چهارماهگی نه خوب نبود،گاهی وقتا جیغ زدن ها زیاد و همراه با گریه ولی گاهی کمتر،رشد جسمی خوبی داره و دمر میشه و گردن هم میگیره

بسیار عالی
اصلا برای شیر دادن اصرار نکنید به دفعات متناوب شیر بدهید و اصرار نکنید اگر کمی هم خورد کافی هستش یادمون باشه هیچ کودکی تا گرسنه نشود غذا نمی خورد و این مسئله دوره ای هستش و بعد حد اکثر دو ماه این مشکل برطرف میشود

اگه اصرار نکنم که باز رشدش به مشکل میخوره و باز میاد زیر منحنی و کمبود وزن پیدا میکنه،اگه کل روز هم شیر نخوره باز همین کار و میکنه

با ارامی شیر بهش بدید در طولانی مدت اثری روی رشد نخواهد داشت و این دوره میگذره اصرار شما کودک رو عصبی میکنه و در اینده مشکلات رفتاری کودک بدتر میشه شما چند روزی رو بدین روش انجام بدید نتیجه میگیرید