ن.د
عنوان :

تقویت شیر مادر

دکترای تغذیه و رژیم درمانی
سلام وقتتوم بخیر ببخشید من به نوزاد شیر میدم نوزادم رفلاکس و حساسیت به پروتیین گاوی و عدم تحمل لاکتوز داره میخواستم بدونم چه چیزی میتونم بخورم که رفلاکسش تشدید نشه و شیر خودم بیشتر بشه
فوق تخصص گوارش گفت که لبنیات کلا نخورم
میخوام بدونم چه میوه هایی چه سبزیجاتی میشه خورد

سلام عزیزم. لاکتوز قند لبنیاته. نگران لاکتوز در میوه و سبزیجات نباشید. برای گوارشش میوه و سبزی های نفاخ و صیفی جات در کنار ترجیحا حبوبات رو محدود کنید. استرس خودتون رو کم کنید. خیار، کلم قرمز، گل کلم، کلم بروکلی، کلم سفید، خربزه، هندوانه، کلم بروکسل، سویا، حبوبات، لبنیات بالاخص شیر، قهوه، نسکافه، انواع میتها، نوشیدنی های گازدار رو محدود کنید. سایر مایعات رو زیاد مصرف کنید.

ببخشید الان که فصل میوه های تابستونه هست من چی بخورم خیلی گیجم نمیدونم چی بخورم که اذیت نشی نخوردنی ها خیلیه
میوه هایی مث گیلاس زردالو هلو سیب موز میتونم مصرف کنم؟سبزی فقط ریحون میخورم مشکلی نداره؟شربت تخم شربتی و خاکشیر چطور؟

درحین ارسال مثل اینکه مشکلی پیش اومد. جوابم ارسال شده براتون ?

عرض کردم میوه و سبزی های و..که نان ببرید میتونید میل کنید. رفلاکس بتدریج حل میشه یه مقدار زمان میبره. غذاهای سرد خیلی نخورید. بیش ازحد غذاهارو محدود نکنید وگرنه خودتونو نوزاد ضعیف میشید عزیزم