ب.م
عنوان :

کمبود وزن وقد

دکترای تغذیه و رژیم درمانی
با سلام وخسته نباشی دختری دارم چهار ساله قدش 92 و وزنش یازده و هشتصد هستش اصلا اشتها یه قاشق غذا رو هم نداره شربت مولتی ویتامین سانستول مصرف میکنه ولی اصلا اشتها نداره نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

سلام.لطفا عکس ازمایشاتشو بفرستید

ازمایش کم خونی یا اهن ندادید ??
قطره اهن دادید ?
عصبی نیست ?

آره کم خون نبود عصبی هم نیست
قطره آهن هم بهش دادیم
شربت امگا 3 هم دو روز تو هفته بهش دادیم
خانم دکتر چرا اشتهاش اینقدر کمه؟؟؟
قبلا شربت کلسیم هم بهش دادیم

امگاسه و کلسیم اشتهاروزیاد نمیکنه. شربت روی جواب میده. برای علت یابی ریشه یابی جامعتری لازمه. وضع مادر و شرایط ایشون طی بارداری و شرایط خونواده، غذاخوردن بقیه، و ...

شربت زینک هم بهش دادیم
توی بار داری اشتهاش بد بود

چقدر وقت و با چه دستوری دادید ، جواب نداد ?

اشتهای یکی از برادر های خانمم خیلی بده
ولی بقیه شون خوبن
روزانه یه قاشق مربا خوری سرپر به مدت 4 ماه
نه جواب نداد

نگران نباشید. مولتی ویتامین کیدز از شرکت فوراور امریکا رو بهش بدید حتما جواب میده. فراموش نکنید که همین اسم و شرکت نه جایگزینیش. تو داروخونه ها عموما گیرنمیاد، اگر گیرنیاوردید خبر بدید

روزی چقدر و به چه مدت بهش بدیم

باروزی یکی شروع کنید، تابحال همه موارد با یکی جواب داده خودتون متوجه افزایش اشتهاش میشید و ولی میتونید دوتاشو هم بدید.دستورخودش تاچهارهم هست که شما بیش از دوتا ندید

ببخشیدمنظورتون از یکی چیه؟
خانم دکتر به نظرتون با این شربت خوب میشه؟
قد و وزنش درست میشه؟؟
چه موقع از روز بهش بدیم به مدت چند دوره

حداقل یک ماه بدید. ساعتش خیلی فرق نمیکنه سر یک ساعت مشخص با فاصله از چای و غذا

جویدنی یا نه
🙏
سلام خانم دکتر، هرچی سراغ مولتی ویتامین گشتم نداشتن

سلام. کجاهستین تا براتون سراغ بگیرم ?

خرم اباد
ممنون از لطف شما

اگرمشکل هزینه ندارید براتون پیگیر بشم و ببینم چطور بفرستم شهرتون الان بخاطر تحریم و ... بعضی اقلام مثل قبل گیرنمیاد

نه شکر خدا. خدا خیرتان بده پیگیر باشید
🙏
بعد کی جواب بهم میدی
🙏
.سلام خوبی سلامتی ببخشید خانم دکتر مولتی ویتامین و پیدا کردی؟؟؟

سلام. بله.چندروزه منتظره ادرستونم

شرمنده خانم دکتر هزینه ش چقدره؟؟

هزینه دارو به تومن 380 (چون وارداتیه و به دلاره) هزینه پست که من اطلاع دقیقی ندارم هزینه پست چقدره ، گفتن پستش 12-10 تومنه احتمالا .

سلام از محبت شما بسیار ممنونم
لرستان خرم آباد میدان 22 بهمن بلوار حج نبش کوچه اکباتان طبقه اول منزل معتمدزاده کد پستی. 6817783956
هزینه اش و چه جور بهتون بدم

سلام. خواهش میکنم.
لطفا شماره تماس هم برای ارسال بگذارید .
من خودم واریز میکنم و دارو رو میگیرم ، ولی چون پست میکنم هزینه بعد از تحویل فکر نمیکنم مقدور باشه.
میخواید شماره کارت بدم برای واریز ?
یا اگر راه دیگه ای سراغ دارید بفرمایید

شماره کارت بدید ممنون میشم ، اینم شماره ی منه *****091651, شرمنده خیلی اذیت می شید ببخشید

ممنون
خیالتون راحت باشه
بدستتون میرسه

خانم دکتر پول رو ریختم به حسابتون، مقدارش کافیه؟ اگه نیست تا بیشتر بریزم به حسابتون
🙏
سلام خانم دکتر، ممنون قرص ها به دستم رسید خیلی لطف کردید من عوض ندارم خدا عوض خیر بهتون بده یه دنیا ازتون ممنونم

خواهش میکنم. سلامت باشید. ان شااله که همیشه سلامت و دلشاد باشید