ا.ر
تقریبا یک هفته هست که حالت سرماخوردگی دارم . 14 تیر ماه آزمایش کرونام مثبت اعلام شده . در حال حاضر حس بویای ندارم و گلو درد دارم . استامینوفن و قرص سرماخوردگی میخورم
بنظر شما قرص دیگه هم مصرف کنم یا همینا کافیه و مایعات گرم بخورم . ممنون
البته من فراموش کردم سلام عرض کنم . معذرت میخوام آقای دکتر

سلام امیر جان ، لطفا آزیترومایسین 500 میلی گرم روزی یک عدد تا 12 عدد

دیفن هیدرامین با اب رقیق و قرقره کنید شبی یک عدد سیتریزین
هر 8 ساعت ژلوکاف و امپول کلر فنیل امین شبی یک عدد تزریق عضلانی تا سه شب.

ناپروکسن 500 بعد هر وعده غذایی

ممنون دکتر