س.ی
عنوان :

معده درد

پزشک عمومی
سلام خوبید آقای دکتر خسته نباشید وقتتون به خیر ماه هاست که مادرم وقتی که غذا میخوره معده اش دچار سوزش و درد میشه بیشتر مواقع دچار استفراغ هم میشه چی کار کنیم خوب بشه کرونا گرفته؟

ببخشید آقای دکتر ایشون قرص هالوپریدول هم مصرف می کنند امپرازول مصرف بشه تداخل داره و خطر هست؟
هالوپریدول اعصاب

آقای دکتر از این میترسم الان که ایشون هالوپریدول مصرف کردن این آمپرازول رو مصرف کنند خطری داره براشون یا ن. آقای دکتر ببخشید تو ویس گفتید معده مهم تره و خطری نداره یا گفتید صبر کنیم اثر هالوپریدول بره بعد مصرف بشه به خوبی متوجه نشدم

فداتون آقای دکتر مرسی واقعا از لطفتون❤️
❤️

خدا حفظتون کنه آقای دکتر فدای لطف و محبتتون واقعا مهربان و دلسوزید خدا هر چی دوست دارید بهتون بده امیدوارم همیشه شاد و موفق و پیروز باشید❤️❤️❤️❤️