م.س
عنوان :

تب خفیف

پزشک عمومی
با سلام جناب دکتر.دیروز صبح پدرم بیحال بودن و تب خفیفی کردن برای 2-3 ساعت البته قرص استامینوفن بهشون دادیم.بعدش حالت تهوع داشتن و استفراغ کردن یکبار و قرص متوکلوپرامید دادیم و خیلی خوب شدن فقط ضعف داشتن برای اینکه غذایی نخورده بودن.ایا این مورد کرونا هست یا معدشون یه وقت سنگین شده بوده؟ چون امروز خیلی بهترن
و اینکه امروز دیگه هیچ کدوم از علائم دیروز رو ندارن
پدرم 64 سالشونه.گهگاهی هم قرص فشار میخورن

احتمال داره که کرونا باشه فعلا تا دو روزقرنطینه باشن علایم رو گزارش بدید هر روز

در ضمن اقای دکتر قرص کدئین که خوردن تبشون کلا اومد پایین و الان که باهاشون صحبت کردم گفتن حالشون خیلی خوبه
ممنون امروز روز اول بود بعد از علائم که حالشون خوب بود فردا هم بهتون گذارش میدم اقای دکتر .
🙏