آیا با این علائم من کرونا دارم ؟
با سلام ، من جمعه ی هفته پیش به مدت 3 روز سر درد شدید داشتم از روز دوشنبه گلو درد شدید و تک سرفه خشک شروع شد ، تب و بیحالی نداشتم فقط بی اشتهایی شدید ولی سرفه هام بیشتر شده بود ، از چهارشنبه هفته پیش حس بویایی و چشایی رو از دست دادم ، از همون جمعه خودمو قرنطینه کردم و مایعات گرم مصرف کردم و استراحت کردم ،هفته دوم به مدت 3 روز اسهال استفراغ داشتم که با دکتر داروساز مشورت کردم و قرصی رو تجویز کردن و کاملا خوب شدم ، سرفه هام کامل قطع شده بود ولی الان بعد از گذشت 12 روز سرفه هام برگشته و تنفس رو برام سخت کرده ، الان ببشترین چیزی که اذیتم میکنه سرفه های خشک و زیاد دارم و احساس میکنم بوی بدی به صورت مداوم توی مشامم هست ، حس چشایی و بویایی تا حدودی برگشته ، ممنون میشم بفرمایید که با این اوضاع برم تست بدم یا به قرنطینه ادامه بدم

سپاس فراوان دکتر خیلی لطف کردین چشم حتما انجام میدم
دکتر من بخاطر آلرژیم مدت هاست ایروکاست رو میخورم و اسپری بکلومتازون ، اون ها رو قطع کنم فعلا ؟
🙏