ا.آ
عنوان :

حس بویایی و چشایی

پزشک عمومی
سلام دکتر عزیز وقت به خیر. من حدود 10 روز پیش با علائمی مثل سر درد و بدن درد به پزشک مراجعه کردم، تست خون کرونا برام تجویز شد و منفی بود. جدای از اینکه با وجود قرنطینه همه اعضای خانواده ام مبتلا شدن، الان بعد از گذشت 10 روز هیچ سنسی از بو ندارم. به نظر شما کرونا داشتم؟ پیشنهاد تون برای برگرداندن حس بویایی و چشایی چیه؟

ممنونم. نیازی هست بعد از دو هفته دوباره آزمایش خون بدم؟ آنتی هیستامین که فرمودید برای آبریزش هست یا برگرداندن بویایی؟
ویروس تا چه مدت در بدن من باقی میمونه و نیاز به قرنطینه هست؟ ممکنه بعد از این مدت مشکلات تنفسی هم اضافه شه؟