سلام آقای دکتر، من و خانواده ام همگی علائم کرونا داشتیم بدن درد و تب. کلینیک ازمون تست نگرفتند و گفتند استراحت کنیم. بعد از گذشت 10-12 روز هنوز مادرم تب دارند و بی تاب، شب گذشته هم غش کردند. تو این مدت دو بار به پزشک مراجعه کردند و تنها دارویی که گرفتند استامینوفن بوده + متوکلوپرامید برای حس تهوع. بویاییشون تشدید شده و خیلی تمایل به خوردن ندارند. چه کار باید کرد؟

فشارشون 10 روی 5.5. ضربان قلب 78bpm. مشکل زمینه ای ندارند و معمولا 12 روی 8 بودند. بویایی شدید براشون حالت تهوع میاره. بیرون روی ندارند ولی دور ناف کمی درد دارند.
55 ساله هم هستند
الان دوباره فشار گرفتم 10.5 روی 7

ممنونم از توضیحات کاملتون
دکتر با دیمیترون و آزیترومایسین که فرمودید مشکلشون حل می شه انشالا؟ نگران شدم به مشکلات قلبی و پانکراس اشاره کردید

🙏