ن.ا
عنوان :

گلو درد

پزشک عمومی
سلام. من دو روزی هست که کمی گلو درد دارم. چندین بار داخل گلوم رو با چراغ قوه نگاه کردم و متوجه التهاباتی غیر عفونی در گلوم شدم. از دیروز مرتب آب نمک قرقره کردم و مایعات گرم زیادی مصرف کردم. درد گلوم بهتر شده اما همچنان ته گلوم تحریک میشه به صورتی که دوست دارم سرفه کنم. علامت دیگه ای ندارم آیا نیاز هست به پزشک برای تشخیص کرونا مراجعه کنم یا خیر؟ممنونم از پاسخگوییتون.

البته آقای دکتر من طی 18 روز قبلش اصلا از خونه بیرون نرفتم. همسرم هم که سر کار میرن بسیار رعایت میکنن. باز هم نگرانم که مبتلا شده باشم.

🙏