د.د
عنوان :

جلوگیری از افسردگی

متخصص روانپزشکی
سلام و خسته نباشیدچند ماهی هست تقریبا از اول قرنطینه مادر من دچار یک سری بیماری شدن که دایم درگیر اوشون هستم والان که متاسفانه دچار حالتی مثل الزایمر شدن فراموشی و توهم چون تنها زندگی میکردن الان براشون مراقب گرفتم تمام وقت مرتب خودم و دادشم سر میزنیم تو این شرایط کرنا تمام پزشکها بردم دارو گرفتم براشون ولی روز به روز توهم بیشتر میشه اصلا دیگه خواب ندارم تمام مدت دلهره دارم تا حرف میزنم گریه میکنم البته از قبل من خیلی زود گریه میکردم میترسم خودمم دچار مشکل بشم میخوام بدونم برای مقابله باین دلهره و استرس چکار کنن بتونم غلبه کنم میدونم دیگه شرایط مادرم بهتر نمیشه واز اون طرف وقتی میبینمشون دنیا خراب میشه رو سرم چکار کنم بتونم خودم رو کنترل کنم نمی خوام کارم به دارو بکشه لطفا کمکم کنید ممنون

ممنون از راهنماییتون دارویی مد نظرتون هست که استرسم رو کنترل کنه و وابستگی ایجاد نکنه ممنون میشم معرفی بفرمایید

خواهش میکنم
داروی نورتریپتیلین با دوز ده میلی گرم از این نظر میتونه کمک کننده باشه براتون که شب یک ساعت قبل خواب مصرف بفرمایین و در حد قابل توجهی اضطرابتون را کاهش میده