z.a
عنوان :

درمان میشم ایا؟

متخصص روانپزشکی
فقط میخوام کمکم کنید نه توجهی بهم میشه نه کسی بفکرمه .خونه برامن شده کشتارگاه.مریض شدم تعادل روانی ندارم وهیچکس اهمیت نمیده چندبارخودزنی کردم موهای سرمومیکنم .وحتی میخورم .توحالا عصبانیت وگریه میخندم .حالم بده خیلی بد .تنهام کسی هم بفکردرمانم نیس ومنم شهامت اینوندارم برم پیش روانپزشک توروخدا کمکم کنید من توحین 22 سالگی دارم پیرمیشم ازغصه ودردی که متحملم.

باسلام وعرض ادب مشلتون از طریق اینترنت ونوشتاری حل نمیشود مشکلتون با ویزیت متخصص وحضوری قابل حل است و هر چه سریعتر. شرم از علایم فقط روند علایم را طولانیتر میکند وبس. طرح مسیله با نوشتن ان تفاوتی ندارد. شما میتونید با تلفن کردن شروع کنید موفق باشید