A.R
عنوان :

اضطراب وسواس عصبانیت و وسوسه

متخصص روانپزشکی
باعرض سلام
چند سال پیش با خانمی ازدواج کردم که ایشون اوایل دچار وسواس نظافتی و گاهی هم فکری بود یعنی برای انجام هر کاری حتما باید تایید چند نفر رو میگرفت کمکم به این رفتارش عصبانیت هم اضافه شد وبعد هم بد دهنی
الان چند وقته که دیگه بمن احساس بی اعتمادی میکنه و برای هر کاری که میخواد براش انجام بدم باید صد بار قسم بخوردم که خیالش راحت بشه که کار مد نظرشو انجام میدم
درثانی خیلی تند خو و کم طاقت هم شده و نسبت به هر مسله ای حساسه و خیلی بهانه گیری میکنه وقتی عصبانی میشه حرف منطقی روهم گوش نمیده وفقط میخواد با پشت سرهم حرف زدن خودشو تبرئه کنه تقریبا هروز سر هرمسئله کوچیک بحث را میندازه
خیلی منو دوست داشته وعاشقم بوده ولی تازگی ها میگه دارم تحملت میکنم و یه جورایی تو رفتارش این میبینم
همشه خسته ی و میگه دلم گرفته
منم بطبع دائم عصبانی یم و این موضوع رو تشدید میکنه
گاهی وقتها خوبه ولی گاهی بیخود زندگی رو جهنم میکنه
ما بچه داریم الان 3 سالشه نمیخوام زندگیم خراب بشه برای جمع کردن این زندگی کلی تلاش کردم
باید چکارکنم چه رفتاری داشته باشم
هرچی میگم بریم دکتر یا مشاور نمیاد
آخرش گفتم برات قرص میگیرم باید مصرف کنی
چه قرصی بگیرم که خیلی قوی نباشه اعتیاد آورهم نباشه
آیا نروکسین خوبه
خواهش میکنم منو راهنمایی
ممنون

سلام.به روانپزشک مراجعه کنید قابل کنترل خواهد بود.چنانچه همسرتان همراهی نمیکنند خودتان بروید وبا دادن شرح حال دارو گرفته وبه ایشان بدهید.بهر حال درمان طولانیست.

ممنون جناب دکتر