س.ا
عنوان :

مشاوره مجردی و چالش ها

متخصص روانپزشکی
سلام وقتتون به خیر
من یه دختر مجرد 32 ساله هستم که خیلی از مجردی و تنهایی احساس ترس دارم ، حرفای دبگران خیلی برام ازار دهنده شده و خیلی حساس شدم و هر کسی هر چیزی میگه بهم بر میخوره و به منظور برمیدارم ... خیلی دوست دارم یه کاری کنم قوی باسم وحرفای بقیه انقد منو به هم نریزه...
از طرفی چون بچه کوچیک خوانواده هستم پدرم خیلی حساسه که همش با خونواده رفت و امد کنم و خیلی راحت نمیپذیره که مثلا با دوستانم برم بیام ... از طرفی من میبینم هم سن و سالای هم همش مسافرت میرن با دوست هاشون و واقعا ناراحت میشم این چیزا رو میبینم ... میخاستم راهنماییم کنین که چطور جلوشون بیاستم و بگم که دیگه من بزرگ شدم

سلام
متاسفانه بخشی از این مشکلات مرتبط با فرهنگ ما است که طبیعتا روی شما هم تاثیر گذاشته . توصیه میکنم جهت بهبود شرایط یک جلسه ویزیت شوید و احتمالا رواندرمانی هم بتونه به شما کمک کنه.