ف.پ
عنوان :

مشکلات اعصاب

متخصص روانپزشکی
سلام و خسته نباشید اقای دکتر...
من مامانم چند وقته ک مریضه دل ضعف داره دل لرزه داره استرس داره همش بی قراره دردی چیزی نداره فقط خیلی ناتوانه خیلی هم دکتر رفته دکتر داخلی و ووو ک گفتن مشکل اعصاب شه دکتر اعصاب چن جا بردیمش ولی هیچ خوب نشده قبلا هم این مشکل رو داشته یعنی سابقه مشکل اعصاب داره ک بردیمش دکتر اعصاب یه چن روز طول کشیده خوب شده ولی این بار نزدیکه یه ماهه چهار پنج تا دکتر اعصاب بردیمش ولی خوب نشده..باتشکر

با سلام واحترام، تاثیر داروهای روانپزشکی نیازمند گذشت زمان متناسب جهت تاثیر داروها و مراجعه منظم به متخصص روانپزشکی معالج جهت پیگیری و تنظیم نوع و میزان داروها با توجه به شرایط مراجع می باشد.