م.م
عنوان :

اعصاب

متخصص روانپزشکی
با سلام بنده نظامی هستم مدتی است که بسیار فکر میکنم و طوری که انگار با کسی درحال درگیری هستم شخصی که دیده نمیشود و درون من است من رووادار به کارهایی که نمیخوام میکنه البته از قبل بوده ولی من بهش مسلط بودم ولی باتوجه به شرایط الانم که کارم با مردمه و عصبی میشم اختیارش از دستم بیرون امده از بس منو با سوالاش و خواسته هاش درگیر میکنه مجبور میشم باخودم یا درذهنم باهاش حرف بزنم حدود شش ماه قبل از بس باخودم یا همون صدایی که از ذهنم میاد و بهم راههای خلاف و بیرون از قاعده چه در کار و چه در زندگی میده بهم غلبه کرد وباعث شد که شش ماه سرکار نرم دوماه در بیمارستان اعصاب بستری بودم چند مرتبه ای سی تی شدم کمی بهتر شدم نمیتونم با اطرافیانم ا تباط برقرار کنم گوشه گیر شدم خیلی خیلی زود از کوره در میرم ولی در محل کار بخاطر اینکه به موقعیت شغلیم اسیب نرسه تو خودم میریزم که تو تنهایییم با درگیر شدن خودم باخودم شدت پیدا میکنه ازش میترسم همش میگم شاید ی هو ی کاری دستم بده هر لحظه وثانیه رو مخمه نمیتونم تحملش کنم درگیری بیرون از محل کار زیاد دارم ولی تو اداره مجبورم خودمو اروم نشون بدم به محض امدن سرکار شدت پیدا میکنه همش میگه تو نمیتونی کار کنی خودتو بکش خود زنی کن البته دومرتبه خودکشی ناموفق تو بیمارستان داشتم کمکم کنید بگید مشکلم چیه چیکار کنم میترسم برم دکتر بگن دیونه هست من مجردم از ادامه زندگیم میترسم

سلام.حتما باید بری پیش روانپزشک و روانشناس درمان بشی.دچار وسواس فکری شدید شدی

جناب دکتر بهم گفتن اسکیزوفرنی هاد داری یعنی چی جان عزیزت زحمت بکش بهم بگو

نه چیز خطرناکی نیست با درمان خوب میشه.وسواس فکریه