ش.ط
عنوان :

مسخ شخصیت

متخصص روانپزشکی
باسلام وخسته نباشید اقای دکتر من 4سال پیش به علت مصرف حشیش دچار حمله پانیک و بعدش مسخ سخصیت شدم و طی درمان خوب شدم وبعد از 2سال الان دوباره نزدیک به 8ماهه دچارش شدم هم مسخ شخصیت و هم وسواس فکری رو حالتای مسخ شخصیت الان نمیدونم چه موجودی هستم حس خیلی عجیبی با خودم دارم البته اینم بگم قبل از عود دوباره بیماری من مشروب و قلیون هم مصرف میکردم که الان به طور کل ترکش کردم خواستم بدونم که ایا من مجددا درمان شدنی هستم یا نه و ایا 8 ماه زمان زیادی نیست؟داروهای لاموتیریژن و ولبان و فلوکسامین و ریسپیریدون هم مصرف میکنم میخوام بدونم دوباره درمان میشم و ایا زمانش زیاده؟درضمن فک میکنم بیشتر وسواس فکریم داره اذیتم میکنه

با سلام و احترام،در این خصوص پیشنهاد میکنم شرایتتون رو با پزشک معالج متخصص اعصاب و روان مطرح کرده تا نسبت به تنظیم دارو هایتان متناسب با شرایط اقدام گردد.

باسلام مجدد این داروها را پزشکم با توجه به شرایطم نوشته بنده منظورم این بود که ایا من مجددا درمان شدنی هستم یا نه و اینکه ایا این 8 ماه که هنوز بیمار زمان زیادی نیست؟
پیشاپیش ممنونم که دلسوزانه و بدون چشم داشت برای مردم زحمت میکشین

با سلام و احترام،در این خصوص پیرو پاسخ قبلی توصیه میکنم شرایط فعلی و سوالات مطرح شده را با پزشک محترم معالجاتان که در جریان دقیق مشکلات ،سیر درمانی و سابقه قبلی درمانی هستند صادقانه مطرح نمایید .