ز.ق
عنوان :

درباره قرص لیتیم

متخصص روانپزشکی
باسلام بنده دوماهه که طبق تشخیص پزشک لیتیم مصرف میکنم وشکرخداعوارضی ازمصرف قرص نداشتم ولی پزشکم اصراردارندکه نباید روزه بگیرم بنده برای اطمینان بیشترخاستم باپزشکان اعصاب وروان دیگری هم مشاوره داسته باشم که آیا روزه داری بامصرف لیتیم منافات دارد؟
عذرمیخام حتی اگه ازلحاظ ظاهری حالم خوب باشه بازهم ضرر داره؟منظورم اینه که دروعده سحروافطار خوردن آب وغذای خوش نمک ومیوه هاوسبزیهای حاوی آب واملاح معدنی نمیتونه آب بدن روتامین کنه چون ایشون گفتن باید آب زیادبخوری...
وسواس وافسردگی ازدی ماه قرص سرترالین میخورم ازاسفندماه هم قرص لیتیم رو اضافه کردن

سلام چون باید مایعات زیاد بخوری بهتره روزه نگیری

ازراهنماییتون ممنونم آقای دکتر
لطف کردین به سوالاتم پاسخ دادین.
باآرزوی توفیق.