ف.ت
عنوان :

عصبانیت وحشتناک

متخصص روانپزشکی
وقتی عصبانی میشم متوجه هیچی نمیشم چند وقته اینجور شدم دلم میخواد ینفرو بکشم همه چیز موقع عصبانیت از جلو چشمم کنار میره حتی مامانمم نمیشناسم هرچی دم دستم باشه رو میشکونم لطفا کمکم کنین نمیدونم مشکلم چیه فقط حس میکنم یه انرژی توی دستم هست که اگه مشت بکوبم توی دیوار یا به کسی یا به خودم دستم راحت میشه

سلام
به روانپزشک مراجعه کنید. نیاز به شرح حال دقیق تر هست. احتمال بهتر شدنتون در صورت مراجعه زیاده