ف.-
عنوان :

ایا مصرف دائمی سیتالوپرام خطرناک است؟

متخصص روانپزشکی
با سلام،
من 30 ساله هستم و حدود 4 سال پیش بدلیل حالت بی انگیزکی و افسردگی و اضطراب به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردم و ایشان دو داروی سیتالوپرام 20 و پروپرانولول 10 تجویز نمودند. با مصرف این دو دارو وضعیت نسبتا خوبی داشتم اما بعد از اتمام دارو خودم بصورت خودسرانه از داروخانه تهیه می کنم و در کل حدود 4 سال است که سیتالوپرام مصرف می کنم. پرانول را بطور کامل حذف کردم ولی سیتالوپرام را بصورت نامنظم مثلا یک روز در میان مصرف میکنم. چند بار اقدام به حذف کامل سبتالوپرام نمودم ولی ناموفق بود چون با گذشت حدود 8 روز از اخرین دوز دچار سرگیجه و خواب الودگی و بی انگیزگی و عصبانیت می شوم یا به اصطلاح برای انجام کاری خودم رو باید بکشم.
ایا مصرف دائم سیتالوپرام می تواند به مغز یا کبد اسیب بزند؟
ایا مصرف دائم سیتالوپرام می تواند پوکی استخوان یا کمبود ویتامین D در من ایجاد کند؟

با سلام و احترام،مصرف و قطع داروهای روانپزشکی لازم است زیر نظر متخصص این رشته انجام گردد.توصیه میکنم جهت بررسی دقیقتر و راهنمایی های لازم به متخصص روانپزشکی مراجعه حضوری داشته باشید.