م.د
عنوان :

درخواست کمک

متخصص روانپزشکی
سلام ببخشید اول با اجازه یه مطلبیو بگم خدمتتون واقعا پولشو ندارم بیام مطب شما یا همکاراتون باید ببخشید که متنی سوال میپرسم از خدمتتون
عرض به خدمتتون چند وقته واقعا خیلی حساس شدمو زود رنج شاید بخاطر نامزدی قبلیم باشه که جشن گرفتیمو متاسفانه موفق نبود دلیلشم واقعا نمیدونم حدود یک ساله بایه خانومی آشنا شدم شاید از 100من 90رو گرفتن ولی زود رنجیو شاید فکرایی که یهو میاد به ذهنم خیلی اذیتشون میکنم این خانومو که داره خودمو اذیت میکنه من یهو قلبم سیاه میشه شکاک میشم نمیدونم زود رنج میشم احساس یاسو نامیدی میکنم لطفا کمکم کنید ترو خدا بخدا موقعیتم حساسه بنده ms دارم به کفته پزشکم دارو مصرف نمیکنم لطفا دارویی چیزی بدید بهم خسته شدم خودم بعدا یهو متوجه میشمو ناراحت لطفا کمکم کنید

به این شکل که که نمیشه دارو داد به روانپزشک مراجعه کنید زیر نظرش دارو بخورید