م.ح
عنوان :

ترس و وحشت و عصبی

متخصص روانپزشکی
سلام من چن 2/3 سالی هس از کلونازپام استفاده میکنم روزی نصف 1 میلی به خاطر حال روحی و سر درگمی و ترس و حراس الان چن روزی هس کلا با مصرفشم تغیری تو وضعیتم ایجاد نشده و خلی بی حوصله و افسردم چیزی هست قرصی یا راه حلی یا جایگزین بهتر و کم عوارض تر از کلونازپام یوبوستمم زیاده و اکثر موقع ها دست و پام یخ هس

سلام.احتمالا افسرده هستید که با کلونازپام درمان نمیشه.به روانپزشک مراجعه کنید تا پس از تشخیص درست درمان شوید