ع.ع
عنوان :

درخواست راهنمایی

متخصص روانپزشکی
سلام چند روز پیش یه مشاوره متنی داشتم که لطف فرمودین و پاسخ دادین در خصوص فرزند پسر 6 سالم که گفتم به یه متخصص روانشناسی کودک مراجعه کردیم و داروی ریسپریدون و آمیکستین 10 که در پایین عکس داروهارو مجددا براتون ارسال میکنم تجویز کردن متاسفانه دکتر معالج الان به کانادا رفتن و تا پایان مهر بر نمیگردن و من متاسفانه علائم بدی روی فرزندم میبینم که من و مادرشو به شدت نگران کرده مثلا امروز که به همراه مادرش مهمونی رفته بوده در یه آن شروع به گریه میکنه و اصلا هم آروم نمیشده و اصرار داشته که از مهمونی برن بیرون مادرش میگه حالش خوب بوده ولی یهو ناگهانی شروع به گریه کرده و مرتب حرف میزده جوری که همه فکر کردن دیوانه شده تا اینکه بعد خروج از اونجا کم کم آروم شده
خانم دکتر خواهشا راهنمایی کنین ما خیلی نگرانیم الان باید چیکار کنیم به نظر شما بریم پیش یه دکتر دیگه یا صبر کنیم یا اینکه دارو رو قطع کنیم چه کاری بهتره
ضمنا من اینم فراموش کردم که روی جعبه داروی آمیکستین اسم اتوموکستین هم نوشته شده که فکر کنم اسم دیگه این دارو هست و من در علایم اطن دارو مواردی مثل افسردگی و حتی تمایل به خود کشی و گریه رو خوندم و نوشته بود که در صورت مشاهده به مزشک مراجعه شود و مشکل من اینجاست که پزشک فرزند من نیست حالا شما با این شرایط چی صلاح میبینید ضمنا فرزند من 6 سالشه و 21 کیلو وزنشه که البته وزنش کم هست و به علت کم خونی تشخیص دکتر قرص آهن هم مصرف میکنه و ویتامین د
به خدا بارها به خودم گفتم ای کاش بیش فعال میموند و در هر پایه تحصیلیش در جا میزد ولی من با دارو درمانی به این روز نمی انداختمش و شادیهای کودکانشو تباه نمیکردم
خیلی شدید دچار عذاب وجدان شدم و نگرانم خانم دکتر لطفا راهنمایی بفرمایید
ضمنا همش حالت گیجی داره و خوابش زیاد شده و چشاش همش دو میزنه

با سلام شما می توانید به یک روانپزشک دیگر مراجعه کنید در تجویز دارو در مردحل اولیه گاهی نیاز به ویزیت هفتگی می باشد اگر شما به روانپزشک کودک مراجعه می کردید به احتمال زیاد این عوارض تا کنون برطرف شده بود و خودتان نیز اینقدر دچار اصطراب نمی شدید و مطمئنن این این اصطراب به کودک شما نیز منتقل می شود اینکه از داروخوردن فرزندتان ناامید بشوید و بخواهید درمان نکرده رهایش کنید درست نیست درمان بیش فعالی درمان سختی نیست فقط اوایل باید مرتب تحت نطر بود

سپاسگزارم