m.n
عنوان :

فوبیا

متخصص روانپزشکی
چگونه میتونم باهاش مقابله کنم گوشه نشین شدم دارویی مصرف نمیکنم حدود یک ساله اما چند ماهی هست فوبیا گرفتم بیشتر اجتماعی هست نمی خوام دارویی مصرف کنم ممنون میشم کمک کنید ترس از قرار گرفتن در مکان های مختلف دارم

نیاز به چند جلسه روان درمانی تحت نظر روانشناس بالینی دارد

خب اینو میدونم اما از پس مخارج بر نمیام تو اینترنت سرچ کردم مشاور آنلاین رایگان که با این سایت آشنا شدم اگه میشه اینجا راهنماییم کنید هزینه این جلسات کمتر میشه آنلاین با خودتون مشاوره میکنم

متاسفانه من در این زمینه فعالیت نمی کنم شاید همکاران بتوانند بیشتر کمکتان کنند