ع.ف
عنوان :

سلام

متخصص روانپزشکی
سلام من به دکتر مراجعه کردم بهم ریسپریدون داد و
من حدود یک سال و اندی قبل که دکتر به من ولبان و سیتالوپرام و ریسپریدون ، تجویز کرد ، چند روز قبل احساس بیقراری کردم و دو روز ریسپریدون نخوردم ، به دکتر مراجعه کردم و گفت اشکالی نداره و ریسپریدون رو برام قطع کرد و به جاش گاباپنتین تجویز کرد الان با خوردن دو شب گاباپنتین احساس خیلی خیلی بدی دارم
لطفا بهم کمک کنید
اره
ماهیچه هام یه جوری شدن
کم اشتها و کم حوصله شدم
شب از خواب بیدار میشم
دیستایمی

نورتریپتیلین مصرف کردید

خیر
گاباپنتین
لاغر شدم
میتونم بپرسم چرا دکتر گاباپنتین رو جایگزین ریسپریدون کرده ؟
چون گاباپنتین برای صرع هستش و من سابقه صرع ندارم

ریسپریدون می تواند باعث بیقراری شود احتمالن اصطراب داشتید گاباپنتین شروع کردند

نه اتفاقا اضطراب ندارم
الان دو سه روزه که حال مساعدی ندارم
بی قراری من فقط در حد تکان دادن پا ها بود و اینو هم به دکتر گفتم
کم دستم عرق میکنه و آگاهی اوقات هم کل بدنم عرق میکنه
کف دستم
خمیازه زیاد میکشم

هر دارویی کاربربردهای مختلفی دارد گاباپنتین هم همین طور است

خب به نظرتون الان باید چیکار کنم ؟

بهترین کار مراجعه به همان پزشک و پیگیری منطم هست چون ایشان به وصعیت شما اگاهتر هستند

من الان با دکتر تماس گرفتم ، گفتن که گاباپنتین نخور ، ریسپریدون هم نخور ، من الان اوضاع نامساعدی دارم ، به نظرتون باید چیکار کنم ؟
این علائمی که در بدن من هست ، میتونه عوارض قطع ریسپریدون باشه ؟
ممکنه بعد از چند روز این علائم از بین برن ؟