ح.ی
عنوان :

عدم تمرکز و فراموشی

متخصص روانپزشکی
سلام بنده به مدت دوسال هست که دچار مشکلاتی از قبیل عدم تمرکز ، بی انگیزگی ، عدم توجه به صحبت های مخاطبین علی رغم دقت زیاد ، حواسپرتی و فراموشکاری در اغلب موارد کاری ، موکول کردن وظایف به زمان دیگر و .... شده ام ،دلیل چی میتونه باشه؟

میتونه افسردگی یا اضطراب باشه.به روانپزشک مراجعه کنید تا تشخیص دقیق دهند