ن.م
عنوان :

بیماری پانیک

متخصص روانپزشکی
با سلام خدمت شما ، آقای دکتر بنده خانمی 31 ساله هستم که سال گذشته به علت تپش قلب به اورژانس مراجعه کردم البته احساسی از تپش قلب نداشتم ساعت هوشمندم پیغام داد که ضربانم بالاست ، بعد از مراجعه به دکتر و انجام اکو قلب، تست ورزش، اسکن قلب دکتر تشخیص دادن که مشکل خاصی ندارم و فقط افتادگی دریچه میترال دارم که طبقه نظر 3 دکتر بیماری محسوب نمیشه و 80٪؜ خانم ها درگیر این افتادگی دریچه هستن . بعد از این پیگیری ها چک کردن ضربان قلب برای من تبدیل به یک وسواس شد و روزانه تقریبا 30 یا 40 بار ضربانم رو چک میکردم و واقعا آزار دهنده بود به روانپزشک مراجعه کردم و قرص آسنترا تجویز کردن ( البته فقط برای یک ماه )و من کم کم تونستم این چک کردن ضربان را کنار بگذارم البته هر زمان که حس میکردم تپش دارم چک میکردم که البته این چک کردن به یک یا دو بار در هفته کاهش پیدا کرد حدود 4 الی 5 ماهی حالم بهتر بود ولی اخیرا دو بار دچار حمله پانیک شدم ( البته پیش از این هم 2 بار به این حمله دچار شده بودم ولی شناختی نسبت بهش نداشتم) یک باره از خواب بیدار می شم احساس میکنم نکنه ضربانم بالا رفته که از خواب بیدار شدم فورا ضربانم رو چک میکنم و همین ترس وحراص باعث میشه ضربانم بالا بره و دچار حمله پانیک بشوم که واقعا برام مرگ آور و آزار دهنده هست ، و 2 حمله آخرم بعد از بیدار شدن از خواب و چک کردن ضربان بهم دست داد و حالا 10 روزی هست که همین موضوع و ترس از اینکه نکنه دوباره پانیک کنم خوابم رو مختل کرده و نمی تونم شب ها بخوابم ، ممنون میشم در این مورد راهنماییم بفرمایید . پیشاپیش سپاسگذارم

سلام بنظر میرسه پانیک شدید حتما نیاز به درمان هست.به رونپزشک مراجعه کنید

واقعا خیلی ممنون از پاسخگویی شما، ولی شما یک روانپزشک هستید به نظرتون اینجوری جواب هول برانگیز برای کسی که خودش حمله ترس و حراص داره مناسب هستش . تاسف برانگیزه