ح.چ
عنوان :

درمان اعتیاد

متخصص روانپزشکی
سلام
متاسفانه دوسالی هست که مداوم شیشه مصرف میکنم چندین بار اقدام به ترک کردم که نهایتا دوهفته تونستم پاک بمونم
واقعا بدون هیچ لذتی مصرف میکنم و فقط عذاب وجدان دارم از مصرف دوباره
34ساله هستم یک پسر4ساله ویک دختر 2ساله دارم
خدارو شکر ازدواج خیلی خوبی داشتم و خونواده چهار نفره عاشق همیم
تو زندگیم هیچ مشکلی ندارم از هر لحاظی ،فقط نمیدونم این لامصب شیشه چرا نمیتونم واسه همیشه بندازمش بیرون،روش ماتریکس ترک اعتیاد رو به هیچ عنوان قبول ندارم ،ممکنه راه حل دیگه ای یا شیوه روان درمانی منو کمک کنه؟
در هرصورت من این کثافتو کنار میذارم چون نه با شخصیت خودم سازگاره و نه با شخصیت خونوادم ،و دیگه واقعا زشته بخوام به این روال ادامه بدمو بکشم
کمک از تون میخام که این سری دیگه واقعا تمومش کنم
باتشکر

بهترین روش تا کنون ماتریکسه

قبول ندارم
ممنون از پاسخگوییتون