م.م
عنوان :

از پوشک گرفتن پسرم

متخصص روانپزشکی
سلام آقای دکتر.پسرم دو ماه دیگه 3 ساله میشه. یک ماه بیشتره که اقدام کردم برای از پوشک گرفتنش. ادرارشو خوب همکاری کرد و بعد از تقریبا دو هفته حتی شبها هم تا صبح خشک می موند. ولی برای مدفوع اصلا حاضر نیست بیادداخل دستشویی. مجبور شدم چند بار که حس دفع داشت پوشکش کنم چون خیلی اظهار ناراحتی میکرد. ولی الان حدودا ده روزه اصلا پوشک نمی بندم. همچنان مقاوت داره و در نهایت که نمی تونه خودشو نگه داره تو شورتش مدفوع می کنه یا حتی موقع خواب. همه روش ها مثل ستاره دادن یا جایزه گرفتن رو امتحان کردم ولی نتیجه نداده. لطفا راهنماییم کنین.ممنون

باسلام ابتدا اینکه اجرای صحیح روش ستاره دادن و جایزه بسیار مهم است.ادامه دادن این روشها کماکان نتیجه بخش خواهد بود و نیاز به صبر و تحمل و زمان طولانی تری است.درصورت اجرای صحیح و زمان کافی، اگر جواب لازم کسب نگردید بصورت حضوری به روانشناس یا روانپزشک کودک مراجعه کنید.