ا.ب
عنوان :

تنگی نفس

متخصص روانپزشکی
سلام.ببخشید من دوسال پیش دچار بیماری شدم جوری که بدنم یخ میکرد و استرس و اضطراب شدید سراغم میومد و تحت درمان بودم و دارو استفاده میکردم در همین حین غده هیپوفیز من بزرگ شد و عمل جراحی کردم.بعد از جراحی دیگه از قرصهای اضطراب استفاده نمیکردم.چند ماه بود که مشکلی نداشتم.چند وقت پیش هر از گاهی دچار تنگی نفس میشدم و بعد از چند لحظه رفع میشد.یک شب همین حالت پیش اومد که دچار اضطراب شدید شدم ورفتم پیش دکترم نوار مغز گرفت گفت اضطراب شدید دارم و قرصهایی مثل ولبان.هالوپریدول.پروپرانولول.ایمی پرامین.داد که سه روزه استفاده میکنم ولی این تنگی نفس و خفگی اذیتم میکنه.شما فکر میکنید که علت همینه و با این داروها رفع میشه.باید چیکار کنم

سلام و عرض ادب
با توجه به شرح حال احتمالا تنگی نفس شما علامت اختلالی به نام حملات پانیک یا وحشت بوده و این اختلال بهتره توسط روانپزشک (متخصص اعصاب و روان) درمان بشه.
با احترام بسیار به همکار متخصص مغز و اعصاب بنده با داروهای تجویزی چندان موافق نیستم نه اینکه داروها اشتباه باشند بلکه با داروهای بهتری میتوان پانیک را درمان کرد. توصیه میکنم توسط همکاران روانپزشک ویزیت شوید. با سپاس

دکتر امکان داره آدرس مطبتون رو بدید.چون من مال شهرستانم و خیلی وقته درگیر این بیماریم و دکتر خوب نمیشناسم
گرفتم آدرستونو ممنونم