ح.ت
عنوان :

کلوئید

متخصص پوست، مو و زیبایی
اقای دکتر سلام وقت بخیر.من دختری 22 ساله هستم که چند سال پیش جوش های ریزی داشتم روی شانه هام که به پزشک مراجعه کردم و گفتن کلوئید هست تزریق انجام دادن اما بزرگتر شد و طوری شد که چند ماه پیش یکی از کلوئید ها به قدری بزرگ شد که به خونریزی افتاد مجداََ به دکتر دیگری مراجعه کردم برام لیزر و تزریق انجام دادن اما باز درگیر این مشکل هستم و به شدت روحیه ام اسیب دیده کلوئید هام باعث شدن نتونم حتی یک لباس باز بپوشم و چند سال هست استخر نرفتم. سوالم این هست ایا درمان شما قطعی از بین میبرد ؟ و جای ان میماند؟ و چند جلسه باید مراجعه کنم من شانه هام و بالای سینه ام کلوئید های بسیاری دارم ممنونم از شما.

حدیثه جان بعضی از افراد خصوصا در ناحیه شانه و بالا بازو استعداد تشکیل کلویید دارند
و بدان که کلویید اگر درمان نشود قطعا به مرور زمان بدتر می شود
درمان استاندارد برای کلویید تزریق و لیزر پی دی إل است در مورد تعداد جلسات بسته به پاسخ بدن فرد متفاوت است و پس از شروع درمان میتوان اظهار نظر کرد.
پیشنهاد میکنم به کلینیک بهروز با تعیین وقت قبلی نزد خانم دکتر شهبازی مراجعه بفرمایید

تشکر اقای دکتر. ایا این درمان قطعی از بین میرد؟
اقای دکتر من درمان انجام دادم اما نتیجه نگرفتم متاسفانه

روش بیان شده در حال حاضر بهترین درمان است و بسیاری بیماران بهبودی قابل توجه داشته اند