م.+
عنوان :

بدگمانی

متخصص روانپزشکی
باسلام وخسته نباشید
آقای دکتر مهرآرا هستم پدرم از بیماران شما هستن،برای بابا به خاطر بدگمانی و استرس وشک براشون قرص هالوپریدل رو نصف شب ها براشون تجویز کردید ولی هیچ تاثیری روشون نداره همچنان بد گمان وشکاک هستن،اصلا آرامش ندارن به مادرم خیلی حساس تر شدن تصور میکنن همه ما میخوایم دیدگاه مادرمون رو نسبت به بابام عوض کنیم،هر لحظه هم وسایلشون رو چک میکنن تصور میکنن به وسایلشون دست میزنن، قبلا روزها خوب میخوابیدن خواب شبشان بد بود الان در طول شبانه روز دوسه ساعت هم نمیخوابن میگن بهم قرص خواب بدین که آروم بخوابم ، قرص های تجویزی شما هم آسنترا50 صبح ها یک عدد،ریواستیگمین 3 روزی سه مرتبه ،قرص هایی که فوق تخصص کلیه بخاطر نارسایی مزمن کلیه بابا براشون دادن هم لوزارتان 25 ،کلسیتریول ،رناژل800 روزی دومرتبه،نفروویت یک عدد،

از آخرین مشاوره چقدر میگذره؟

از بعد از شروع داروها چه مدت هست که باز بیقرار شدن؟

هالوپریدل رو چطور میدین بهشون؟چندبار در روز؟

وضعیت عملکرد کلیه بر اساس آزمایشها و کراتینین چطور هست؟

یک ماه پیش مشاوره دادین،هالوپریدل رو نصف شب ها میدیم،از ابتدا تغییر خاصی نداشتن گفتیم شاید زمان بگذره این قرص تاثیر گذار باشه که تاثیری نداشته، بابا آزمایش شون برای آخر تیر ماه هست آزمایش جدیدی ندادن

هالوپریدل نیم میلی نصف ظهر و نصف شب داده بشه

قرص لورازپام یک میلی شبها نصف به داروها اضافه بشه

و اگر بعد از سه چهار شب خواب خوب نشد لورازپام یکی کامل داده بشه

سلام
آقای دکتر لطف میکنید برای این قرص ها هم نسخه بدید وریواستیگمین رو هم اضافه کنید من راحت تهیه کنم ممنون میشم ،قرص لورازپام هم عوارضی داره که ما بهش توجه داشته باشیم ؟

سلام نسخه رو ارسال میکنم لورازپام اثرات خواب آوری و ضد اضطراب داره

آقای دکتر مادر یه شب به بابا قرص استامینوفن دادن که راحت تر بخوابن ، میگن بابا شب خوابیدن ولی صبح که بیدار شدن خیلی کلافه بودن ،احتمال داره برای مصرف این قرص لورازپام هم این تاثیر باشه؟

استامینوفن ضددرد هست و خواب آور نیست

آقای دکتر لطف میکنید نسخه رو برام ارسال کنید
🙏