ب.ب
عنوان :

دلهره

متخصص روانپزشکی
سلام ، وقت بخیر، بهناز صدری هستم امیدوارم به خاطر آورده باشید، من برای کمر دردم ارتوپد رفتم و التهاب ساکرو تشخیص دادند و این داروهارو دادند
( ایندومتاسین،ملوکسیکام، اسیماکس، لووفلوکساسین، د3) امروز داروهارو شروع کردم
حالت تهوع دارم و یکم دلهره در صورتی که از آخرین نسخم حالم خیلی خوب بود و حتی ذره ای دلشوره نداشتم ، خوابم مناسب
حالا سوالم اینه که لاموتروژین و توپیرومات با داروهای بالا تداخل دارند یا خیر و آیا لازمه تو مصرف داروهایی که شما دادید تغییری ایجاد بشه؟

حالت تهوع از کی شروع شده؟

از همون صبح که خوردم چند ساعت بعدش
گریه میکنم خیلی بد همین امروز که دارومو شروع کردم
دلم می خواد شیشه هارو خورد کنم جیغ بزنم خودمو بزنم
طاقتم کم
سرمو بکوبم زمین ، دور خودم میپیچم
بعد یه سوال داشتم که قبل ازینکه برم آمپول تو کمرم تزریق کنن چه آرامبخشی بخورم
منتها فکر نمیکنم که برم برای اینکار
این داروهارم نمیدونم بخورم یا نه ذره ای نحمل این حالو ندارم ولی اگه خوردم یه آرامبخشی هست که بخورم

بدون دلیل بهم ریختین یا اتفاقی افتاده؟

هیچ اتفاقی نیفتاده
تنها کاری ام که کردم قرص توپیرامات یکی و نصف باید می خوردم دیشب مهمونی بودم و یه دونه همرام بود خوردم اما این حال امروز چند ساعت بعد از خوردن داروهام ایجاد شد
حالا این داروهایی رو که گفتم رو بخورم ایراد نداره؟ یا ازیناس؟

این حالتها مربوط به داروها نیست داروهارو طبق همون دستور ادامه بدین و اگر این حالتها کنترل نشد پنج شنبه برای ویزیت تشریف بیارین با داروی لووفلوکساسین آب و مایعات زیاد مصرف کنین و حتما بعد از غذا بخورین که تهوع کنترل بشه

چطوری تا 5 شنبه تحمل کنم
قرصی هست که مثلا چند روز بخورم آرامبخش
اگه فردا ام همین باشم نمیتونم تحمل کنم
امروزو یه جوری به شب برسونم
حتی قبل از شروع درمانم هیچوقت اینطوری نشدم

این داروهای جدید رو چند روزه میخورین؟

همین امروز
نمیدونم یه هفته ده روزم مونده به پریودم اما واسه اونم که اینطور نمیشم
فقط نمیتونم تحمل کنم یه کاری کنید لطفا
یه چیز دیگه که فراموش کردم بگم اینکه دیروز از سینوس و سرم سی تی اسکن کردم و من دندون ایمپلنت دارم نمیدونم ربط داره یا نه گفتم شاید لازم باشه بگم
صبحم که آزمایش خون

بالاخره انجام این بررسیها هم به نوعی باعث شده به شما استرس وارد بشه داروهای جدید رو فعلا مصرف نکنین و برای کنترل بیقراریها قرص لورازپام یک میلی نصف ظهر و نصف شب مصرف کنین تا پنج شنبه که مراجعه کنین

باشه چشم

سی تی از سرتون برای چی انجام دادین؟برای درد کمر بررسی انجام داده بودین؟

سی تی برای سینوزیتم بود و برای کمرم قبلا ام آر آی داده بودم چند سال پیش گفتن دیسک داری و به همین خاطر فک میکردم درد دنبالیچم ازونه و پیگیر نشدم تا دیگه طاقتم تموم شد رفتم دکتر که تشخیصشون این بود

سی تی اسکن و MRI رو روز ویزیت همراهتون بیارین

چشم حتما
فقط یه مساله ای، من دیشب انقد کمر درد داشتم که اون داروهای جدید رو خوردم و اون حالات دیگه تکرار نشد و بی حال شدم و خوابم برد و صبحم خوردم و هیچی نشد حالا با این وجود باز پنج شنبه بیام یا خیر

اگر اضطراب و مشغله ذهنی و بیخوابی دارین مراجعه کنین درغیراینصورت همون نوبت ویزیت مجدد تشریف بیارین

چشم حتما
متشکرم