s.m
عنوان :

بیمار اسکیزو فرنی

متخصص روانپزشکی
با سلام
بیمار ما پسر 27 ساله ای است که 8 ساله بیماری روانی دارد و بعضی پزشکان برای او تشخیص دو قطبی و بعضی اسکیزوفرنی دادن .او به دلیل امتناع از مصرف دارو چند وقت یک بار دست به کار های پرخاشگرانه و نامعقول میزند برای همین ما مجبوریم به تجویز پزشک نصف آمپول فلوآنکسول را به او بصورت خوراکی مخفیانه بدهیم به دلیل عدم همکاری وی در تزریق آمپول که به همین دلیل هم دیر اثر میکند ، از شما خواهشمندیم که برای کم کردن عوراض این آمپول راهنمایی بفرمایید .چون بعد از مصرف بسیار کم خواب ،کلافه و پر حرکت میشود .با تشکر

باسلام و تشکر
این راه تجویز دارو روش چندان مناسبی نیست و با توجه به نوسان سطح دارو احتمال عوارض را بالا میبرد...هرچند ممکن است گاهی چاره ای جز این نباشد ولی بهتر است به عنوان آخرین راه حل استفاده شود....در حال حاضر برخی از بیمارستان ها و مراکز روانپزشکی سرویس هایی برای پیگیری درمان سرپایی این بیماران دارند که میتوان از آنها کمک گرفت....در موارد اورژانسی نیز میتوان با کمک اورژانس یا پلیس بیمار را بستری کرد....